Saturday, July 5, 2008

KAMI TOUR




ok diz is d 2nd artikel dat i promise, pasai "KAMI TOUR" hrp2 dpt bgi korang sumber inpirasi untuk peminat musik indie.. DAN anda dijemput menghadiri ke gig seterosnya yg behampiran ngan korang.. minggu depan kat kuala kangsar la plk..
ptg tdi, dgn berbekalkan sebuah camera NIKON 60D (pijam).. tepat kol 2 aq berada d epoh dan singgah mkn di kedai mamak untuk mengisi perut kerana kedai nasi lemak ayam kg kegemaran tutup..(berhampiran dgn balai polis, kalau korang g epoh jgn lupa singgah..)
erkkk.. lepas kenyang lalu aq teros gi ke "Dewan SJK(C) Yuk Choi Dewan SJK(C) Yuk Choi, Ipoh, Ipoh" tempat dimana menjadi tumpuan para remaja kat epoh pada hri ini.. ini lah tempat ner byk band2 indie akan beraksi hri nie bermula kol 2 ptg janji melayu.. ( Couple, The Times, Meet Uncle Hussein, Bittersweet, Love Me Butch, One Buck Short, The Aggrobeats, Harmacy)..
kalau korang nk info lebih lanjut ttg band ney.. korang leh link teross ke web dierorg.. n tgk schedule untuk info lebih2..
dibawah berikot adalah antara band yg aq dpt shoot dri kol3 sampai kol 5(pasal x tahan doll)..


tepat kol 3 petang.. ney la keadaan dlm dewan.. yg kat depan tuh jer melompat.. blakang x der lansung.. n kat luar rengang jer...

the times mula beraksi..

naza beraksi dgn penuh gaya..

One Buck Short

The Aggrobeats

aidil Couple

Couple


BAND YG AQ TUGGU TPI MASE NEY DAH LETEY DA..

Meet Uncle Hussein


ney la lagak dak2 epoh yg sempat aq shoot b4 aq blk.. hidup warga ipoh.. (wak2 ney aq dapat naek kat depan stage) lebih dri seribu org yg memuat kan dewan dan luar dewan.. byk lgi pic dierorg tpi aq x upload la.. cam2 ragam ade.. band yg laen aq x shoot pasal aq dah nak balik..

jam menunjukan kol 5 , massa untuk aku meninggalkan kami... ( maner yg laen erk? )





5 comments:

encik bha said...

beli KAMERA pulak lepas nie.....

encik bha said...

kelebihan pegang KAMERA....boleh duduk depan stage & back stage & dimana2...Space" pun ada org bagi...tanpa kena marah....percayalah....fakta ini benar....

wazam said...

sokong... hahaha... nak bli satu rr...

anna_n_da_king said...

jgn dgr hasutan bha..siler sep duit anda..heeeeeeeeeee

saplo182 said...

oit wazam